Cursus bloggen voor meer bezoekers en klanten

In een schrijfcursus word je vaak om de oren geslagen met allerlei regeltjes. Zo leerde ik op school deze 7 schrijfregels die je beter aan je laars kunt lappen. Ook zijn er mensen die geloven dat je geen echte schrijver bent als je vaker dan drie keer het woordje ‘maar’ gebruikt op een pagina. Als je bij mij een schrijfcursus boekt – bijvoorbeeld de onderstaande cursus bloggen –  leer je geen regeltjes uit boeken, maar technieken uit de praktijk.

Als journalist (Volkskrant, Quest en Psychologie Magazine), schrijver van een voor de Schaduwprijs genomineerde thriller Savelsbos en blogger weet ik uit ervaring hoe je lezers meesleept in een verhaal, hoe je spanning opbouwt en op welke manier je mensen aanzet tot actie.

Schrijfcursus 14 april in Den Haag – bloggen voor meer publiek en klanten

Bloggen is de meeste effectieve manier om meer bezoekers naar je website of webwinkel te trekken. Maar hoe schrijf je artikelen die mensen daadwerkelijk lezen, liken en delen? In deze cursus bloggen leer ik je vanuit mijn ervaring als journalist en blogger hoe je aansprekende onderwerpen bedenkt, op welke manier je een artikel opbouwt en hoe je mensen aanzet tot actie.

Hier lees je hoe ik zelf van 8 naar 80.000 lezers ging met mijn blog Schrijfvis, wat mijn recept is voor viral posts, en op welke manier ik binnen een halfjaar een nieuwsbriefbestand opbouwde van 4.000 abonnees.

In de cursus bloggen leer ik je  schrijftechnieken voor succesvolle blogposts onder het genot van goede koffie en koekjes. De focus ligt niet alleen op schrijven, maar ook op jouw interesses. Hoe zet je jouw kennis en ervaringen om in aantrekkelijke artikelen op een eigen blog, of hoe verkoop je artikelen aan al bestaande blogs (ja, daar is een markt voor).

Aan het einde van de avond heb je gegarandeerd ideeën voor een blog, een opzet van een eerste artikel en ideeën over hoe je hier geld mee kunt verdienen.

Een cursus bloggen is de snelste weg naar meer klanten. Dat bewijzen ook veel grote bedrijven.

Inspirerender nog zijn kleine Nederlandse bedrijfjes, die soms zelfs bijna al hun klanten binnenhalen door te bloggen.

Deze schrijfcursus kun je boeken als Incompany-training, maar je kunt je ook los inschrijven voor een cursus in Den Haag.

Datum: 14 april
Tijdstip: 19:00 – 22.00 uur + koffie, thee en stroopwafels
Locatie: Bink36 in Den Haag
Prijs: 99 euro